Tatán 2 szintes családi ház eladó

85.000.000 Ft

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Ingatlan ismertetése

Tatán, a vizek városában 540 nm-es telken 260 nm-es 2 szintes családi ház Eladó!

Ez remek ár, 226.923Ft/nm ár, ez jónak mondható egy felújított, épített kerttel ellátott ingatlanhoz.

Hat különnyíló szoba, gardrób, ebédlő és garázs biztosítja a lakók kényelmét, amely egyben lehetővé teszi, hogy több generáció költözzön össze, vagy akár vállalkozást is létrehozzon leendő tulajdonosa. (rendelő, üzlet)

A szobák parkettásak és padlószőnyeggel borítottak, a többi helységek minőségi járó lapozottak. 2007-ben teljes körű felújítás történt. A ház fűtése központi rendszerben üzemel gáz illetve vegyes tüzelésű kazánról.

A nyílászárók újak, korszerűek. Az ingatlanon napfény tető került beépítésre, autó beálló került kialakításra, az épületen külső felújítás történt.

A telken ill. a ház előtt 4-4 autó elfér.  Az udvar parkosított, rendezett. Az ingatlan könnyen megközelíthető, de nyugodt, csendes helyen fekszik. A közelben bevásárló központ, autópálya, buszmegálló található, de percek alatt elérhető a város többi része is.

Extra lista, amely a vételár részét képei: Alsó szinten lévő konyhabútor, kerámia lapos tűzhely, mosogatógép, gardrób szekrények. Egyéb berendezések megegyezés tárgyát képezik.
További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Hirdetési azonosító: 767586e6b95abb54
Telefonszám+36 30 2272575
Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?Igen
  • Mutassuk
  • http://www.expresshouse.hu