Pécsett, panorámás telek kis házzal a Mecsekoldalon eladó

10.600.000 Ft

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...
ELADVA

Ingatlan ismertetése

1688 nm színtiszta hegyi levegő és gondozott zöldterület Pécsett, a Mecsekoldalon, az erdő aljánál!

Deindol (vagy Daindol) Pécs egyik városrésze a Mecsekoldalban, a Bálicsvölgy, Donátus és a Kismélyvölgy által határolt, völgyekkel tagolt részen.

Nyugodt, csendes rész, tele zölddel, csenddel, ózonnal, és páratlan örök-panorámával.

A telekhez aszfaltút vezet, a telken villany-, víz- és csatorna-közmű található.

A telek mintegy 2/3 része – az utca front felé – sík terület, míg a többi rész, hegyháthoz illően, meredek rész, gondozott zöldterülettel, gyümölcsfákkal, sövényekkel, mediterrán növényzettel.

Ahogyan azt szokták volt mondani: itt a levegőt harapni lehet, itt egy molekulányi szennyezés nincs a környéken, csak madárcsicsergés, napsütés, az erdő susogása, az ózon gyógyító ereje.

A telken egy kb. 50 nm-es házikó található, amelyből mintegy 20 nm fedett terasz. A teraszról csodálatos kilátás nyílik Pécs déli és nyugati részére, egészen a horvát hegyekig ellátni.

A terasz úgy épült, hogy abból bármilyen épületrész kialakítható, stabil beton alapzat, és betontöltés.

A terasz alatti, a föld mélyén két szinten pince található, még azokból az időkből, amikor az egész terület szőlő volt.

Az épület tégla falazatú, egy pihenőszobából és egy átmenő előtérből áll. A terület építési övezet, így szinte korlátlanok a bővítési lehetőségek.

Ha további területre van szükség, akkor a közvetlen (utcafrontról nézve baloldali) telek, ugyancsak közművesített, ugyancsak a családunk tulajdonában, eladó.

Biztonságos terület, a szomszédban több új ház, nyaraló, építmény található, így az állandó lakosok minden mozgásra azonnal felfigyelnek.

Hirdetési azonosító: 28459db58c632c43
Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?Igen
  • Mutassuk