Eladó Zalakaroson egy jól működő, ismert apartmanház-panzió

99.000.000 Ft

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Ingatlan ismertetése

Eladó Zalakaroson egy jól működő, ismert apartmanház-panzió.

A két épületből álló tehermentes családi ház 998 m2 telken, egy helyrajzi számon épült és fizetővendéglátás-szállás céljára kialakítva működik.
A ~540 m2 lakóterületen 20 ap.-szoba van,ebből 10 pótágyazható, 16 fürdő-wc,16 konyha van, a szállás egész területén kiépített a Wi-Fi.

Az udvarban 40 m2-es fedett pavilon van és parkoló a gépkocsiknak.

Az utcai épület pinceszintjén 35 m2-es szolgáltatóhelyiség van nagy konyhával, mosdóval, wc-vel,továbbá egy 7 m2-es tároló gázkazánnal.
A szakaszolható radiátoros fűtést és melegvízet gázkazán biztosítja.

Pinceszinten található egy különbejáratú 10 m2-es kamra mosdóval.

Földszinten belső szobából nyíló,külső feljárós nagy utcai erkély van.

Az épület földszintjén benyitva szépen berendezett fogadótér található, tölgyfa ülőgarnitúrával, további asztalokkal, székekkel reggeliztetés céljára, ami egy étkezőasztalos nagy amerikai konyhában folytatódik.

A fogadótérből előszobába jutva 4 db különbejáratú szoba és 2 db zuhanyzós fürdő-wc található,a nagyobbik fürdőszobában kád is van.

Udvari lépcsőn az emeletre érve 29 m2-es fedett teraszt találunk, majd a folyosóról 4 db 2 fős tetőtéri apartman és 4.5 m2-es erkély nyílik.
Az apartmanokban kábel Tv,klíma,fürdő-wc és konyha van hűtővel.

Az udvari kétszintes új épületben szintenként 4 db 2 fős egyszobás és 1 db 4 fős, kétszobás apartman van, mindenhol egyéni erkéllyel. Minden apartmanban fürdő-wc, konyha van hűtővel, szobánként kábel Tv-vel.

A szakaszolható radiátoros fűtést és melegvizet gázkazán bíztosítja.

Földszinten kazánház, emeleten ágyneműtároló van, mérete 2.1-2.1 m2.

Az épület padlástér járófelülete lefedett, hatalmas tárolóterületet ad.

A városcentrum 500 m-re van, az Európa hírű Gránit gyógy-termál és élményfürdő ~800 m.-re van, a sármelléki repülőtér ~15 km-re van, az M7-es autópálya lehajtó ~7 km-re, a Balaton ~25 km-re van tőlünk.

Mi, a tulajdonos házaspár, átadjuk vevőnek vendégkörünk és buszos partnereink listáját, az előfoglalásokat, több évtizedes tapasztalatunkat.
A két ház teljes felszerelését,bútorzatát kínáljuk eladásra, a főszezon kezdetéig még nagyon kedvező áron, gyors beköltözéssel.

Többgenerációs család számára is biztos megélhetés, jó befektetés.

A nemzetközi és hazai foglalóoldalakon ismertségünk jól látható.

Hirdetési azonosító: 8115a83592b4bd80
Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?Nem