80 nm-es üzlethelyiség Sellyén eladó, vagy pécsi lakásra cserélhető

6.200.000 Ft

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Ingatlan ismertetése

Sellye központi részéhez közel, önálló telken vendéglátóipari üzlet (kocsma) eladó, vagy értékegyeztetéssel pécsi panellakásra cserélhető.

A Sellye belterület 277/1 helyrajzi számon lévő 370 nm-es területen 1982-ben téglából épült a 80 nm-es, ideális 8 x 10 m térmértékű bolt, amely mindig kocsmaként működött.

Jelenleg üzemen kívül van a helyiség, ugyanakkor boltként, melegkonyhai egységként, gyógyszertárként – vagy szinte bármilyen kereskedelmi tevékenységhez használva – egy kisebb átalakítást, vagy tisztasági festést követően azonnal működtethető.

Az ingatlan lakóingatlanná is alakítható!

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, azonnal használatba vehető.

Pécsi panellakás-csere – értékegyeztetéssel – érdekel.

Sellye Magyarország déli részén, Pécstől kb. 50 km-re található, az Ormánságnak nevezett, gazdag néphagyományokkal és az ország egyik legváltozatosabb élővilágával rendelkező tájegység legnagyobb települése.
A térség mediterránhoz hasonló éghajlata, az évszázadok óta érintetlen természet, a Dráva folyó közelsége mind-mind komoly vonzerő a pihenni és felüdülni vágyó látogatók számára. A Duna-Dráva Nemzeti Parkot is érintő kerékpáros és gyalogos túraútvonalakon bejárhatják, e mesés táj minden szegletét, betekintést nyerhetnek a régmúlt építészeti értékeibe is.

Az emberek nyíltak és barátságosak, a közbiztonság normálisnak mondható.

Érdeklődni telefonon: +36 20 267 0195 vagy +36 73 480 306 telefonszámokon, illetőleg a hirdetés jobb oldalán látható “Kapcsolatfelvétel a hirdetővel” feliratú gombra kattintva, az űrlap használatával.

Hirdetési azonosító: 23158ecfc860803c
Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?Igen