240 nm-es, 2 szintes, belvárosi családi ház Szigetváron tulajdonostól eladó

29.800.000 Ft

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Ingatlan ismertetése

Szigetvár belvárosában, a vasútállomáshoz, az autóbusz pályaudvarhoz, a belvároshoz 2-4 percnyi sétatávolságra, 2 szintes, 240 nm-es alapterületű, téglafalazatú családi ház eladó! Szigetvári lakásingatlan beszámítás – értékegyeztetéssel lehetséges.

A gondosan karbantartott, 6 szobás, 2 fürdőszobás, 4 mellékhelyiséges épület 323 nm telken található.

Az udvari, motoros kapuval ellátott bejárónál 2 gépjármű számára fedett kocsibeálló került kialakításra. Az udvarban kutyakennellel egybeépített kerti tároló, biciklitároló húzódik meg a fák árnyékában. Nyáron, a kerítés és a házfal találkozásánál a 3 m-es, merevfalú medencét szoktuk felállítani, oda, ahova szinte állandóan süt a nap.

A kert negyedik oldalánál mediterrán jellegű, faszerkezetű, új terasz lett kialakítva, és innen van 2 bejárati lehetőség a házba, közvetlenül a konyha irányába, illetőleg az étkező előterének irányába.

Az udvarból juthatunk be a gépészeti helyiségbe, ahol a modern kondenzációs gázkazán is helyet kapott.

A főbejáratot az úttesttől egy zöldsáv, és az aszfaltos járda választja el, közvetlen a ház előtt, az úttesten egy személygépjármű méretére kialakított sáv van kialakítva (vendégparkoló).

A főbejáraton belépve, a ház méreteihez méltó, impozáns méretű előtérbe jutunk, amelyből egy kisméretű dolgozószoba, mellékhelyiség, és a dupla méretű nappaliba léphetünk be. A nappali “L” alakú, amelynek előterében vendégfogadásra alkalmas bútorzat fogadja a vendégeket, míg a belső nappali részben található a tv-videó-zene-rész, a kényelmes bútorzat, és a házi sporteszközök (futópad, szobakerékpár).

A nappaliból egy kisebb méretű előtérbe érünk, amely az étkező, és az abból nyíló emeleti feljáró felé vezet, illetőleg itt található az egyik udvari bejárat is.

Az étkező közvetlen konyhakapcsolattal rendelkezik, a konyhából a nagy méretű éléskamrába juthatunk, vagy itt is van egy kijárat az udvar (terasz) felé.

Az emeleti szinten 3 szoba és egy nappali van kialakítva, mindegyik szobának külön gardróbja van. Az emeleten egy fürdőszoba és wc épült, valamint a mosókonyha is itt került elhelyezésre.

Az emeleti helyiségek felett járható padlástér van, a héjalás Bramac rendszerű.

A ház dupla-duplakomfortos; 2 – külön-külön mérhető – elektromos körrel, és ugyancsak 2 – ugyancsak külön-külön mérhető – vízkörrel rendelkezik. A fűtés padlófűtés, amelyet a már említett kondenzációs kazán biztosít.

A ház riasztórendszerrel el van látva, a digitális világot a kábeltévé, és az internet hálózat biztosítja (wifi hálózat is üzemel).

A ház – külön egyezség alapján – akár bútorozottan is megvásárolható, illetőleg szigetvári, jó fekvésű lakást – értékegyeztetéssel – beszámítunk, esetleg balatoni kisebb nyaraló is szóba jöhet cseréhez.

Ingatlanközvetítő szolgáltatását, nem kizárólagos joggal, fix alap + százalékos konstrukcióban elfogadjuk.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, megegyezés esetén azonnal költözhető, birtokba vehető.

Hirdetési azonosító: 9059df6a3e6966d
Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?Igen
  • Mutassuk