1.421 nm sík építési telek eladó vagy elcserélhető Pécs, Nagyárpádi városrészen

3.300.000 Ft

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Ingatlan ismertetése

Ingatlan típusa: kivett, beépítetlen (építési telek) + út

Helyrajzi szám: 23316/3 és 23316/4

Térmérték: 1.421 nm. A telek az Lke-613632 építési övezetbe tartozik.

Csendes, rendezett, nyugodt környék, Pécs déli, nagyárpádi városrészében található. Elsőként, ami mindig eszünkbe juthat erről a környékről, a végtelen nyugalom; a településrészen emberi mértékű telkeken, kizárólag családi házakban laknak az emberek, maximálisan kétszintes épületekben.

A régi falut az új résztől a Kanizsai Dorottya utca (a Mohácsra vezető közlekedési út) választja el. Az eladó építési telek a Cserge dűlőben található, az új részben. A telek szomszédságában 6 új, és 4 újszerű (kb. 5 éven belül épült) családi házat számoltunk össze, ami azt mutatja, hogy kedvelt helyről beszélünk.

Pécs legnagyobb egybefüggő zöld területének szélén található az ingatlan, kb. 250 méternyire a nagyárpádi vízfolyás, és kb. 500 méternyire a Central Wakeboard Park tóparti létesítménye.

Pécsnek egyébként is mediterrán jellegű klímát biztosító Mecsek hegység ölelésén túl ez a zöldterület és ez a tó további jótékony hatással van a helyi mikroklímára; tiszta, oxigén-dús és temperált levegő jellemzi ezt a részt. Az ingatlan teljesen sík, és a környező zöldterület által nem takart részen kiváló kilátás nyílik a Mecsek déli oldalára.

Közlekedés, megközelítés:

Az ingatlan az aszfaltozott Kemény Zsigmond utcából nyíló Cserge dűlőben található, amely személygépkocsival (is) járható szilárd alapú földút.

A Belvárostól 5 buszmegállónyira található az ingatlan, Interspar, Lidl, Aldi, Mö-Max, Mobil Petrol, OMV, stb.  nagyjából 800 m sugarú körön belül.

Mikrobusz, terepjáró szóba jöhet a cserénél – bármelyik irányú értékegyeztetéssel.

Hirdetési azonosító: 25953957ee5e507c
Telefonszám+36 30 916 8002
Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?Igen
  • Mutassuk
  • https://www.ingatlantarlat.hu/
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+