Beköszöntő az ingyenes ingatlanhirdetés indulásához

Na, nem egy OLX, meg nem is egy Jófogás! Annál sokkal-sokkal kisebb. És sokkal-sokkal jobb. 🙂

Azt nem kell magyarázgatni, hogy miért kisebb; nem csak most kisebb, hanem később is az marad. De egy induló ingyenes ingatlanhirdetési oldalra azt mondani, hogy jobb, mint az említett gólemek, talán – kissé – enyhe, rózsaillatú, költői túlzásnak tűnik.

Nekünk nincs indíttatásunk (ja, meg pénzünk sem), hogy milliókat kidobáljunk reklámokra, csak azért, hogy elmondhassuk, hogy mi vagyunk Magyarország vezető, ingyenes hirdetési oldala. Mi csak egyszerűen a szívünket-lelkünket adjuk bele, hogy kiszolgáljuk a szűkebb-tágabb környezetünkben élő embertársaink igényét.

Azért, indítottuk az ingyenes ingatlanhirdetési oldalt, hogy aki szeretne eladni vagy vásárolni, esetleg kiadni vagy bérelni ingatlant, annak legyen eggyel több lehetősége, eggyel több esélye ezt tudatni országgal és világgal, anélkül, hogy inge-gatyája rámenne a hirdetésekre.

90 napig ingyenesen hirdetheti bárki ingatlanját, és, ha nem megy el ez idő alatt sem, akkor egyszerűen pár kattintással megújíthatja a hirdetését.

Mi a jó abban nekünk, hogy ingyenes ez a honlap (és az is marad, amíg csak létezünk)? Joggal kérdezheti ezt bárki, hiszen manapság már nincsenek ingyen ebédek… 🙁

Tulajdonképpen könnyű is, meg nehéz is választ adni; a KÖNYVELŐZÓNA honlapunkkal már bizonyítottuk, hogy igenis, szükség van a szakmai tisztességre, a szakmai alázatra, az emberi szóra, a közérthető szakmai magyarázatokra. Mi vagyunk a KÖNYVELŐZÓNA csoport létrehozói, ahol néhány kicsi, családi méretű vállalkozás összeállt, hogy egymást segítse a gazdasági élet hánykolódó viharában.

Képeztük magunkat, jogosultságot szereztünk az ingatlanközvetítéshez, az ingatlan értékbecsléshez, és lassan araszolva elindítottuk – a több lábon állás jegyében – az új tevékenységeinket.

Szeretnénk egy olyan honlapot, ami hasonlít a KÖNYVELŐZÓNA oldalunk filozófiájához: érthetően a szakmáról a nem szakmabelieknek, mert ez a mindennapokat segíti.

Természetesen, remélve némi aprópénzt is az üzemeltetéshez, vannak fizetős szolgáltatásaink is: pl. 2ezer Ft összegért lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár az ingyenes hirdetés teljes időtartamára (90 napra) kiemelt hirdetésként jelenjen meg az adott hirdetés.

Tervezzük azt is, hogy méltányos összegért (még megálmodás alatt), lehetőséget adjunk hasonlóan kisméretű ingatlanközvetítő irodáknak a megjelenésre, a csatlakozásra, a hirdetések kezelésére.

Bízunk abban, hogy meg fogják kedvelni az INGYENES INGATLANHIRDETÉS oldalunkat, növekszik a forgalom, a látogatottság, és lesznek akik úgy gondolják majd, hogy elhelyeznének nálunk reklámokat.

Kívánjanak nekünk sok sikert azzal, hogy elhelyezik ingatlanhirdetéseiket honlapunkon, és jó hírünket keltik az ismerősök, barátok között!