ÁSZF módosítások az INGYENES INGATLANHIRDETÉS weboldalon

2017. szeptember 01-i hatállyal az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) módosítjuk néhány ponton.

Talán, az egyik legfontosabb változás az, hogy az INGYENES INGATLANHIRDETÉSnek a meghirdetett ingatlan teljes, és pontos címét tartalmaznia kell.

Nem lesz elegendő azt írni, hogy “csendes környezet”, vagy azt, hogy a “belvárosban”, de még azt sem, hogy “Kukutyin u.”.

A helyes és elfogadható cím szerkezete:

  • irányítószám
  • település neve
  • közterület neve
  • közterület jellege
  • házszám vagy helyrajzi szám

Tudjuk jól, hogy ilyen-olyan-amolyan érvekkel dúl a véleménycsata az ingatlanosok között arról, hogy egy-egy hirdetésben megadják-e/kiadják-e a pontos címet nyilvánosan, avagy csak a komolynak tűnő vevővel vonuljanak a helyszínre, vagy adjanak pontos útbaigazítást nekik, de mi nem kívánunk ebben a meddő, energiákat felemésztő vitában részt venni.

A magunk részéről a (leendő) vevőket felnőtt, felelősségteljes, döntésre képes, etikus és becsületes embereknek tartjuk, és ekként is kívánunk velük szemben viselkedni. Mi így tartjuk etikusnak.

Ennek az INGYENES INGATLANHIRDETÉSI oldalnak, az üzemeltetőnek ez a feltétele, és ezen nem kívánunk változtatni, bármi is lett légyen. 😎

Másik fontos változás, hogy megszüntetjük a teljesen korlátlan mennyiségű INGYENES INGATLANHIRDETÉS elhelyezését a weboldalon; magánszemélyek számára 5 db ingyenes hirdetés egyidejű megjelenítését, szervezeteknek, vállalkozásoknak 15 db ingyenes hirdetés egyidejű megjelenítését tesszük lehetővé.

A limit felett vagy egyedi megállapodás alapján lehet fizetős hirdetéseket elhelyezni, vagy ha a Felhasználó nem jelzi a többlet-megjelenítés szándékát, a legrégebbi hirdetésének felfüggesztésével “csinálunk helyet” az új hirdetésnek, vagy az új hirdetést nem jelenítjük meg, amíg a limit alá nem csökken a hirdetések száma.

Reméljük, hogy a 2017. szeptember elsején hatályba lévő módosításokat mindenki tudomásul veszi, és mindenki szívesen ajánlja a weboldalt ismerőseinek!